Ninni: Fire Flies And Empty Skies

31 Temmuz 2013 Çarşamba

Sözcüklerin gereksiz olduğu anlara...

İyi geceler.

Yeni Şarkı: Oh Land - Renaissance Girls

O kadın, bu kadın

Feminizm kokan şarkılara karşı duruşunuz nasıl bilemiyoruz. Biz "kadın gücü" diye bağıran yüzeysel şarkılardan sıkılalı biraz oldu. Diğer yandan, aynı anda her şey olması beklenen kadının isyanı, belki de aynı anda hepsi olabilecek tek kadının ağzından döküldüğünde mutluluktan ağızlar kulaklara varıyor.

Bahsettiğim şey tam olarak Oh Land'in yeni single'ı Renaissance Girls. Wish Bone isimli üç numaralı albümde yer alacak şarkı şimdiye kadarki en parlak Oh Land eseri değil. Ne var ki her duruma ve beklentiye cevap vermesi beklenen ideal kadın modeline karşı duruşu işitmeye değer.

I can be your darling cooking your dinner and soothing your heartaches
having three kids and still remain a virgin
it’s my version of a Renaissance girl

Geri Sayım: The XX

Geri sayıma başladık

Bugünün öğle menüsünde The XX - Crystalised var. Hüzünlenmek, eski günleri yad etmek, bir iki damla göz yaşı ve bol bol heyecan bugün serbest. Neden mi?

Vodafone Istanbul Calling kapsamında 7 Ağustos Perşembe günü Küçükçiftlik Park'ta The XX çocukları sahnede olacak. Biz de orada olacağız. O yüzden şimdiden halay çekmeye, horon tepmeye başladık. Tüm enerjimizi bir hafta içerisinde bitirip, sakinliğimiz ile The XX konserini en önden dinlemeyi planlıyoruz. Tavsiye ederiz. Hatta gelmezseniz yüzümüz düşer.

 

Teaser: Breaking Bad 5. Sezon - Ozymandias

Heisenberg vs. Ozymandias

Breaking Bad
 yeni sezona epik bir teaser'la hazırlıyor.

Meraklıları halihazırda aklını kaybetmeye çok yakın çünkü Breaking Bad 5. sezon prömiyerini 11 Ağustos'ta yapıyor. Diğer yandan AMC, heyecanı zirveyi bulmamış kimse kalmasın istiyor olacak ki, son zamanlarda gördüğümüz en müthiş teaser'ı yayına sokmakta çekinmedi.

Teaser'da Bryan Cranston'ın sesinden dinlediğimiz Ozymandias'a Heisenberg krallığından görüntüler eşlik ediyor. Ve açıkçası bu tarafta, Percy Shelley'nin sözcükleri Cranston'ın sesiyle dolup taşar, her kelime alabildiğine genişleyip öncekileri yutarken aklımıza mukayyet olmaya çalışıyoruz:


Yeni Video: Manic Street Preachers - Show Me The Wonder


Dansa kalkıyoruz

2010'da çıkarttıkları son albümleri Postcards from a Young Man'den beri görmediğimiz, inkar etmeyelim özlediğimiz, Manic Street Preachers'ın 11. albümü olacak olan Rewind The Film Eylül'de yayınlanıyor.

Albümden ilk klip Show Me The Wonder eskilerden gelen enerjisini bizlerle paylaşıyor. Dinledikten sonra mırıldanmaya hazır olun.







Yeni Albüm: Vera - Boş Zamanlar

Boş zamanlar, güzel zamanlar


Vera'dan yepyeni albüm var!

Pekala kabul, şarkılar yeni değil. Boş Zamanlar adını alan albüm sevilen Vera şarkılarının akustik versiyonlarından oluşuyor. Albüm 5 Ağustos'ta online olarak yayınlanacak ama önsatışları gün itibariyle başladı.

Bütün bunlar olurken Vera da Facebook sayfasından şarkıları paylaşmaya başladı. Parçalardan ilki, Dünya'nın akustik versiyonu, dün Oz Büyücüsü alıntısı eşliğinde dineyicilerine sunuldu:



Albümün parça listesine gelince:

1. Dünya (Akustik)
2. Yerle Yeksan (Akustik)
3. Kürk Mantolu Madonna (Akustik)
4. Dokunma (Piyano Versiyon)
5. İnan Bana (Zeplin/karnaval.com BİP Akustik)

TEKRAR-ROCK'N COKE 2013

Bir gelen bir daha geliyor...

Rock'n Coke 2013'ten açıklamalar devam ediyor. Önceki gelişlerinde memnun kalmış olacaklar ki bu sefer bir gelenin bir daha geldiği bir liste var.

- 2009 yılında yine bir Rock'n Coke'ta ağırladığımız Prodigy;



- 2011 yılında sevenlerini Kuruçeşme Arena'ya topladıktan sonra şimdi seven sevmeyen herkese festivalde kucak açacak olan Jamiroquai;



- Geçtiğimiz sene Goldfest'te boy gösterdikten sonra bu sene gotik, barok ve rokoko tarzı metali festival alanına getirecek Within Temptation;

Ninni: Çok Acayip

26 Temmuz 2013 Cuma...

Kendinden bahsetmek, çok acayip...

Çok acayip!

İyi geceler.

Yeni Şarkı: Clare Maguire - Paper Thin

Bu sesinden sen suçlusun Clare...

Ain't Nobody şarkısıyla takip listemize giren Clare Maguire, yeni şarkısı Paper Thin ile iyi ki takibe almışız dedirtti. Sade melodisi ve Clare'in güzel sesi eşliğinde Paper Thin;

Yeni Video: Franz Ferdinand - Love Illumination

İlk "Illuminati" diyene ödül var

Franz Ferdinand geçtiğimiz ayın sonunda sıradaki albümlerinden iki parça birden yayınlamıştı ve Right Action'ı kliplemişti. Gün itibariyle söz konusu parçalardan ikincisi, Love Illumination da klibine kavuştu.

Tim Saccenti tarafından yönetilen klibi tek bir bütün olarak ele alıp, tanımlamak, anlatmak güç. Kenarları yuvarlatılmış, rahatsız etmeyen gariplikler ve dansla dolu izlemesi keyifli bir 4 dakikadan fazlasını beklemeyin derim ben:



Yeni Video: London Grammar - Strong

İşler büyüyor...

Bir dinleyenin bir daha dinlediği grup London Grammar, ulaştıkları kitle arttıkça yapımları da büyütmeye başladı. İlk albüm If You Wait'in arefesinde Strong'a çektikleri klipte baş rolü az bilinen süper kahramanlardan Havai Fişek Adam'a emanet etmişler.

Karşınızda Hannah Reid'in güzelliğine güzellik kattığını da fark etmemizi sağlayan videosuyla Strong;

Top 10: Iron Maiden

Up The Irons


1989 yılında yayınlanan Maiden England konser videosunun bu sene yenilenerek tekrar yayınlanmasının şerefine düzenlenen Maiden England dünya turnesi kapsamında metal müziğin vitrini Iron Maiden, yarın İnönü Stadyum'da. Konsere hazırlık ise bu listede.

10. The Evil That Men Do
Başlangıcımız da bir, sonumuz da.



9. The Final Frontier
Yenilerden, akılda kalanlardan.


8. Aces High
Eskilerden, unutulmayacaklardan.



7. Afraid To Shoot Strangers
Iron Maiden anlatıyor, dinlemek lazım.




6. 2 Minutes To Midnight
Metal müzik nedir sorusuna verilebilecek en iyi cevaplardan.



5. The Number Of The Beast
Cevabı söylüyorum; 666.


4. Run To The Hills
Run for Your Life.


3. The Trooper
Ordular, ilk hedefiniz İngiltere'dir, ileri!



2. Hallowed Be Thy Name
Biz de şarkıyı kutsuyoruz.


1. Fear Of The Dark
Madem yarın canlı canlı göreceğiz, o zaman listeyi de canlı bir performansla bitirelim.

O Sırada: Thom Yorke ve Stream Savaşları

Tam olarak şöyle oldu

Geçtiğimiz iki haftada Thom Yorke ve Spotify arasında olan biteni takip edememiş olmanız gayet mümkün. Thom Yorke'un Twitter üzerinden yaptığı ani çıkışın ardından başlayan ve iki taraf hakkında da yapılan açıklamalar/yazılan çizilenler mevzuyu da kafaları da karıştırdı. Ne tarafta durmak istediğini bilemeyen, akış içinde mevzuyu takip edemeyenler için olan biteni toparlayalım dedik:

1. Her şey Thom Yorke'un Twitter'daki çıkışıyla başladı. Sıkıntısı küçük grupların/müzisyenlerin Spotify'da hak ettiklerini kazanamamasıydı.
2.  Ardından Atoms for Peace'in diğer yarısı Nigel Godrich de Thome Yorke'a destek çıktı. Thom Yorke mevzuyu parlattı, açıklama tarafınıysa Godrich üstlendi denebilir.


3. Tahmin edileceği gibi Thom Yorke'un "Spotify'dan çıkıyoruz." açıklamasının ardından samimiyetsizlikle suçlanması 0.23 saniye gibi bir zaman aldı. Olumlu/olumsuz onlarca yorum havada uçuşurken Thom Yorke'un alternatif bir streaming servisini desteklediği haberi geldi. Henüz Beta versiyonu yayında olan soundhalo'nun Atoms for Peace ile anlaşma yaptığı açıklandı. Söz konusu uygulama kullanıcılarına ücretli ve yüksek kaliteli canlı performans stream ediyor.



4. Bütün bunlar olurken Spotify araştırma sonucu açıkladı: "Müziklerini yayınlanmasıyla eşzamanlı olarak streaming'e sunmayan müzisyenler daha çok korsan indirmeye maruz kalıyor." Sistemin bağımsız müzisyen ve yapımcıların barınamayacağı bir şekle bürünmesi yönündeki eleştiriye cevap vermiyor olmasından olsa gerek, neredeyse kimse tarafından ciddiye alınmadı.

5. Atoms for Peace bu akşam Istanbul saatiyle 10'da soundhalo'daki ilk stream yayınını gerçekleştiriyor. Pek çokları bu akşamki konserden sonra uygulamayı daha yakından tanıyor olacak ve muhtemelen devamında diyalog tamamen soundhalo'ya odaklanmış olacak.


Yeni Albüm: The Naked and Famous - In Rolling Waves

Tam indie pop havaları


İkinci The Naked and Famous albümü (artık) geliyor.

Grup bugün albümün ilk single'ıyla birlikte çeşitli detayları da paylaştı. In Rolling Waves adını alacak albüm 17 Eylül'de yayınlanıyor. 12 parçalık albümün yapımcıları arasında Nine Inch Nails, Beck ve M83 ile yaptığı çalışmalarla tanınan Justin Meldal-Johnson da var.

İlk yayınlanan parça Hearts Like Ours dinlerken ferahlatan, bulunduğunuz odayı genişleten türden:



Albümün parça listesiyse şu şekilde:

1. A Stillness
2. Hearts Like Ours
3. Waltz
4. Rolling Waves
5. The Mess
6. Grow Old
7. Golden Girl
8. I Kill Giants
9. What We Want
10. We Are Leaving
11. To Move With Purpose
12. A Small Reunion

Yeni Şarkı: The Vaccines - Everybody's Gonna Let You Down

Heyecanlanmak hakkımız

The Vaccines 12 Ağustos'ta Melody Calling isimli yeni EP'lerini yayınlıyor. Grup geçtiğimiz ay EP'ye adını veren parçayı dinleyicileriyle paylaşmıştı. Gün itibariyle EP'den ikinci bir parçayı daha duyduk.

Parçanın adı Everybody's Gonna Let You Down ve bütün sakinliğiyle dinleyeni daha ne olduğunu anlayamadan içine çekiyor:

Tanışın: Eliza And The Bear

Bu grupta kimse Eliza değil...

Two Door Cinema Club'u alın üstüne birazcık Arcade Fire sosu dökün. Sonra da birazcık Folk müzik fırınında pişirin. Vokalde James Kellegher, klavyede Callie Noakes, gitarda Martin Dukelow, bas gitarda Chris Brand ve davulda Paul Kevin Jackson'dan oluşan İngiliz grup Eliza and the Bear'in kısa yoldan tarifi.


Çok büyük geçmişi olmayan grubun bu paralelde çok fazla şarkısı da yok. Yine de var olan şarkıları grubun gelecekte büyük miktarda kalp çalacağının sinyallerini veriyor.



Son olarak grubunda üstünde durduğu bir konu; Bu grupta kimse Eliza değil.



Grubun Soundcloud sayfası; https://soundcloud.com/elizaandthebear
Grubun Facebook sayfası; https://www.facebook.com/elizaandthebear

Yeni Albüm: MGMT - MGMT

Kuaför, kafes ve çim biçme makinasıyla

MGMT'nin üçüncü albümü iyice şekillenmeye başladı.

New York'lu ikili Andrew Van Wyngarden ve Ben Goldwasser'in üç numaralı albümü grupla aynı adı taşıyor. İkili dün, 16 Eylül'de yayınlanacak albümün görselini paylaştı (yukarıda).


İlk single'ı Alien Days olan albümün tam şarkı listesi de şu şekilde:

Alien Days
Cool Song No 2
Mystery Disease
Introspection
Your Life Is a Lie
A Good Sadness
Astro-Mancy
I Love You To Death
Plenty Of Girls in the Sea
An Orphan of Fortune

İzleyin: Florence Welch Get Lucky Cover'ı

Sarhoşken olmuyormuş

Florence Welch'in sarhoşken herhangi birimizden daha iyi şarkı söylemediğini biliyor muydunuz?

Kendisi geçtiğimiz haftasonu Londra'da bir barın yıllık partisinde sahneye atlayarak tek şarkılık sürpriz bir performans sergilemiş. Daft Punk'ın hala daha etkisi süren Get Lucky'si ile başlayan performans The Gossip'in Standing In The Way of Control'u ile devam ediyor.

Sarhoş Florence Welch kesinlikle görülmesi gerekenlerden. Sevimlilik durumuna siz karar verin:

Yeni Video: Beady Eye - Shine A Light

Vallahi Oasis'i özledik...

Noel Gallagher'in ayrılmasının ardından Oasis'in kalan parçalarıyla devam diyen Beady Eye, Noel'siz de güzel müzik yapabileceğini ama Oasis'i yakalayamayacağını ispatlamaya devam ediyor. Grupla aynı ismi taşıyan yeni albümden Shine A Light'ı klipleyen Liam Gallagher, videoda bir de yeni dininin sinyallerini verdi.

ARTPOP Is Coming

Sona çok az kaldı.

19 Ağustos'ta yeni albüm ARTPOP'un yayınlanacak ilk single'ı için geri sayıma başlayabiliriz. ARTPOP aynı zamanda bir kısa film projesi. Yani ARTPOP -Lady Gaga'nın da söylemlerinden yola çıkarak- sanat aleminin yeni yüzyılı. Bu sürecin heyecanını dörtle çarpmak maksadıyla Inez ve Vinoodh yapımı ARTPOP filminden sızan yeni görüntüleri hafızamıza ekleyebiliriz. Videodan, albüme dair çıkarımlarımız ise şimdilik bizde saklı:


Lady Gaga'nın yeni projesi ARTPOP, 11 Kasım'da yayınlanacak. Resim, müzik, modern sanat ve teknoloji karması olacak albüm için beklentiler hayli yüksek. Sakinliği bir nebze koruyor olsak da Ağustos'da neler olabileceğini tahmin edebiliyoruz.

Cover: Vampire Weekend - Blurred Lines

Oturmaya mı geldik...

Açıkça söyleyemesek de bu yaz çokça dinlediğimiz Blurred Lines'a Vampire Weekend eli değdi. Şarkının sahibi Robin Thicke versiyonundan daha organik bir şekil alan şarkı, eğlencesinden ise hiç bir şey kaybetmemiş.

Yeni Şarkı: Kings Of Leon - Supersoaker

Döndüler...

Kings of Leon, 24 Eylül'de çıkacak altıncı albümleri Mechanical Bull'dan ilk şarkıyı yayınladı. Bol neonlu tanıtıcı videosuyla beraber gelen Supersoaker, bizi tatmin etmeye yetti. Kings of Leon'u özlemişiz.

Karşınızda Kings of Leon özlemlerinizi gidermeye hazır Supersoaker;

Yeni Video: FLASH/LIGHTS - All My Love

Misafir ol gel bana, kasetler çekeyim sana...

Dinazoruyla ünlü şehrimiz Denver'dan ses veren FLASH/LIGHTS,  elektronik-pop türünde yaptıkları işlerine, kendi deyimleriyle biraz da tropik bir hava katarak ortaya çıkardıkları All My Love'u klipledi. Aşık olduğu kıza karışık kaset çekme süreci izlediğimiz videoda, evde tek başına yapılan dans türünün güzide örneklerini de görme imkanı yakalıyoruz. İtiraf edelim, evde tek başımıza müzik dinlerken bu dans figürlerini hepimiz yaptık.

INDIE-ROCK'N COKE 2013

"Atlantis to Interzone"

Rock'n Coke 2013, kadroyu açıklamaya devam ediyor. Bu dalgaya ağırlığını koyan tür ise Indie-Rock oluyor.

- 2011 yılında +24 sınırına takılıp Efes Pilsen One Love Festival'de izleyemediğimiz Editors yeni albümüyle beraber ayağımıza geliyor.



- Konser sırasında ezilen ayaklar için şimdiden özür dilediğimiz isim; Klaxons




- Asi çocuklar, The Cribs, bakalım bu sefer istediğini bulabilecek mi?




- "Diskoyu da en iyi biliriz." diyen Rock'n Coke 2013, bunu Ellie Goulding ve La Roux ile kanıtlama peşinde.





- Yerli isimlere ise 123 Band, Melis Danişmend, Yasemin Mori, Ayyuka, The Ringo Jets, Replikas, Post, Portecho, Büyük Ev Ablukada, Kaan Düzarat ve artık yerli sayabileceğimiz Oi Va Voi eklendi.

Yeni Video: Classixx - All You're Waiting For

Nancy Whang ile Mavi Turumuza Hoş Geldiniz...

Bu senenin başarılı elektronik müzik albümlerinden birinin, Hanging Gardens'ın altına imzasını atan ikili Classixx, All You're Waiting For'u klipledi. Şarkıya sesiyle can veren Nancy Whang, klip için de elinden geleni arkasına koymamış.

Karşınızda Nancy Whang'ın Mavi Tur'da çektiği hatıra videosu kıvamında All You're Waiting For;

(Off The Record): Vol. XXXI



 1. Sene kaç olursa olsun Pearl Jam dendiğinde heyecanlanacağız. Yeni albüm yolda, hepimize hayırlı uğurlu olsun. 


2. Justin Timberlake'in uzun zamandır yaptığı en heyecan verici şey Jay-Z ile yaptığı düet denebilir. Geçtiğimiz günlerde Take Back The Night isimli yeni single'ını yayınlamış olsa da, hala Holy Grail'deki heyecana ulaşabilmiş değiliz.


3. Kanye West'in son zamanların en mash-up yapılası albümünü yaptığını söylersek yanlış olmaz. Nereye dönsek bambaşka bir çılgınlıkla karşılaşıyoruz. Fena da değiller hani.


4. Yalnızca meraktan, Lana Del Rey'in ne yaptığına dair bir fikri olan var mı? Biz kendisinden haber almayalı aylar oldu. Kaygılanmaya başladık.

5. Bayağıdır The Dear Hunter demiyorduk. Aradığımız bahane ayağımıza geldi. Son albümleri Migrant'tan Whisper'ın canlı videosuna buyurun.


*Görsel: Arctic Monkeys - Whatever People Say I Am, That's What I'm Not

Taze Kan #4

Evet, öyle diyorlar.

Taze Kan demişken True Blood. Çağrışım çok kötü olabilir ama gerçek şu ki True Blood'ın ilk 1 ayını geride bıraktık. Jessica artık eski Jessica değil. Çok çılgın şeyler oluyor bu sezon True Blood'da. Ancak henüz izlememiş olabileceğinizi düşünüp spoiler vermeden asıl konuya dönüyoruz: Taze Kan #4 

Yine çok güzel, yine çok cool  gruplar ve icralarıyla taze kan serimiz sizlerle!
▷  FloFilz - Keepitreal
Jazz ile hiphop bir araya gelirse ne olurmuş gördük. Çok yakışıklı oluyormuş.


▷ Raleigh Ritchie - Stay Inside
450 adet Facebook like'ı ile gurur duyuyoruz. Ama bu sayı sizi şaşırtmasın Soundcloud'da fırtınalar estiriyor Ritchie. Arkandayız Raleigh Ritchie!


▷ Alike Places - Night
Henüz taze yayınlanan Night, synth pop'un en karanlık halini İstanbul'dan dünyaya anlatıyor.



▷ Py - Polyethers
Biraz Grimes havası var gibi ama yok gibi de. Aması bol olan şirinliklerden.


▷ Follow Me - Something 'Bout You
1 senelik geçmişlerine bol bol remix biraz da chill-out bırakan bu çocuklar gümbür gümbür geliyor!





ROCK'N COKE 2013

''i bet that you look good on the dancefloor''

Rock'n Coke 2013, gün itibariyle heyecanla beklenen line-up'ı açıkladı. Büyük ihtimalle hepimiz aynı Arctic Monkeys heyecanını yaşıyoruz ancak sevinçten uçmamak ve ayakları yere sağlam basmak gerekiyor. Eylül'e henüz çok var! Bir de bilip de dinlemediğimiz, dinleyip de tanımadığımız gruplar line-up'daki yerini almış görünebilir. Bu karmaşayı ortadan kaldırmak adına tüm linkleri şarkılarıyla buraya bıraktık.

Öyleyse hemen sıralayalım: 

-Zaten biliyorduk, tek tesellimiz en büyük motivasyonumuz olmuştu: Arctic Monkeys


-Bir diğer ''Sonunda açıklandı!'' dedirten isim: Hurts


-2012'de NME tarafından yılın en iyi şarkısı seçilen Best Of Friends'i kanlı canlı dinleyeceğiz: Palma Violets


-Görsel şölen: Maximo Park


-Muhteşem cover'larıyla hatırlıyoruz, hatırlayalım: Triggerfinger


-Rock'n Coke 2013'ün discosu, dansı: Little Boots


-Helsinki'den kalabalık minimalist indie-pop sesleri geliyor, haydi bakalım: Rubik


-Ana sahnenin oralarda görüşürüz: Everything Everything


-Duman, Aylin Aslım, Can Bonomo ve Manga gerçekten (!) yerli isimler arasında.

Yeni yeni isimlerin açıklanacağını vurgulayan organizasyon adeta ''Bu daha başlangıç!'' diyor. Şimdilik bize düşen sabırla Eylül'ü beklemek. Unutmadan; 
Rock'n Coke 6-7-8 Eylül'de Hezarfen Havaalanı'nda! 


Yeni Video: Ellie Goulding - Burn

Yakıyorsun Ellie...

Lights şarkısıyla yakaladığı başarı sayesinde takip listemize giren Ellie Goulding, yeni şarkısı Burn için hayranlarının Vine çekimlerini birleştirerek oluşturulan videodan sonra şarkı için çektikleri videoyu yayınladı. Ferah olarak nitelendirebileceğimiz şarkı ve klip, bu yaz sıcağında soğuk bir bardak limonata etkisi gösteriyor.

Karşınızda gençlik ateşi temalı klibiyle Burn;

#direnmüzik

...

Dünyadan direniş besteleri.
Dünya direniyor.
Müzik, direnişin bir parçası.
#direnmüzik
#direntürkiye






Yeni Şarkı: Moby - A Case For Shame

Yeni albüm kapıda...

Profesyonel müzik kariyeriyle, profesyonel kellik kariyerini bir arada götüren isim Moby, bu ayın başında verdiği yeni albüm Innocents haberinin yanında albümden yeni bir şarkı yayınladı. A Case For Shame, hüzünlü Moby şarkılarına güzel bir örnek.

Karşınızda Cold Specks'ten Al Spx katkılı yeni Moby şarkısı A Case For Shame;

Yeni Şarkı: Jay-Z - Holy Grail feat. Justin Timberlake

"Thanks for wanting it"

Gemtiğimiz ay Magna Carta Holy Grail'in geliş haberini almış, günleri saymaya başlamıştık. Sonunda albümün ilk single'ı Holy Grail'i dinlemeyi başardık.

Jay-Z, Justin Timberlake, fazlaca referans, çok eleştiri, sert duruş, bol hissiyat, Holy Grail:

Glastonbury 2013 Derlemesi

Derledik, topladık, izleyin!

İptal ettiler.
Konser yok dediler.
Yedirmeyiz!
Gidemedik ve festivalin takip edebildiğimiz anları hep keşkelerden oluştu. Glastonbury'i evlerimize taşımaya çalıştık aklımız bambaşka meselelerde olsa da. Ve derin bir nefes oldu Glastonbury. Bu yüzden beğendiklerimizi burada toparlıyoruz; şimdi de birlikte dinleyelim, izleyelim diye.

Öyleyse keyifli konserler!

Önce line-up'ı şuraya bir bırakalım: Glastonbury 2013 Line-up

Arctic Monkeys - I Bet You Look Good On the Dancefloor
Rock'n Coke'a ısınma turu sayalım mı? Neden olmasın?


HAIM - Falling
Bu kızlara artık ''yeni'' demeye dilimiz varmıyor. Çok da güzeller.


Tame Impala - Elephant
Ağlamamak için #direnglastonburyegidemeyen


Foals - Inhaler
Neler düşündüğünüzü tahmin edebiliyoruz. Metinde karşılığı olmayanlardan.



London Grammar - Darling Are You Gonna Leave Me
Akustik konseri de bir başka olur London Grammar'ın.


Mumford and Sons - Help From My Friends
Listen in Peace!


Phoenix - Entertainment
Yeni albüm veya eski albüm. Phoenix şarkılarını kanlı canlı dinleyen insanlar da çok şanslıymış.


The xx - Angels
Hey, 7 AĞUSTOS?!




Yeni Şarkı: London Grammar - Strong

Dik dur eğilme, Avaz Avaz seninle...

Yükselişleri beklediğimizden de hızlı olan Londralı üçlü London Grammar, 1 Eylül'de yayınlayacakları ilk albüm öncesi, yeni şarkı Strong ile karşımızdalar. Grubun solisti Hannah Reid'in vokallerinde kaybolmak serbest;

Yeni Video: Phoenix - Trying To Be Cool

Her şey "cool" olmak için...

Fransız grup Phoenix, bu baharda yayınladıkları, eski güzel günlerin hatırına bağrımıza bastığımız albüm Bankrupt!'tan  ilk video olarak Trying To Be Cool'u seçmiş. Şarkının sonuna ise bir kuple, albümün bana göre en güzel şarkısı Drakkar Noir eklemişler.

Karşınızda "Cool" olabilmek için aklınıza gelebilecek her şeyin (bıyık da unutulmamış) yapıldığı klip, Trying To Be Cool;

Yeni Video: Travis - Moving

Travis nefes nefese...

18 Ağustos'ta çıkacak olan Travis'in yeni albümü Where You Stand'ten ikinci video Moving'e çekildi. Grup elemanlarını nefesleriyle can verdikleri animasyonlardan oluşan klipte, Fran Healy'nin karakterleri acı çekmeyi de ihmal etmiyor.

Karşınızda sonbahar'ın hüzün sponsoru Travis'ten erken atılmış adım, Moving;

 

Popular Posts